Møt lærerne bak mattespillet Numetry

Bak Numetry finner vi dyktige lærere med flere tiårs erfaring som lærere innen mattefaget og mattelæring rettet mot barn. Med oss har vi blant annet hele Norges «superlærer» Håvard Tjora, som sammen med pedagogisk leder Endre Natvik vil lage verdens beste mattespill.

Håvard Tjora

Lærer og forfatter Håvard Tjora er én av pedagogene bak mattespillet Numetry. Håvard har 16 år på baken som lærer, og har jobbet spesielt mye med matematikk, med ekstra fokus opp mot barn med mattevansker.

Håvard ønsker at mattespillet Numetry skal skape glede og begeistring for matematikken, og ser unike styrker ved spillbasert læring. Et av Håvards mål er at elevene skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Et personlig mål for meg er at spillerne skal være flinkere i matematikk etter en endt spilløkt.

Endre Natvik

Endre Natvik er pedagogisk ansvarlig i Numetry, og har over 9 års erfaring som lærer i blant annet norsk og matematikk. Endre har brukt mye tid på å aktivisere og konkretisere læring, og de siste årene har han jobbet med å kombinere digital innovasjon med fokus på pedagogisk praksis.

Gjennom Numetry og spillbasert læring vil Endre ufarliggjøre mattefaget, og samtidig bidra til at barna engasjerer seg, stiller seg spørsmål og undrer seg over tall. Jo mer personlig involvert barna er, jo mer gleder de seg til å jobbe, selv om det man jobber med er vanskelig.

Matematikk er overalt. Ved å gå «bak sceneteppet» på matematikken slik vi gjør i Numetry, beviser vi nettopp dette.

Lærerne, foreldrene og barna digger Numetry:

«Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.»
«Bra gjennomført spill. Til tross for at spillet er laget for at det skal være gøy, har skaperne også tatt hensyn til det vi lærere ønsker: korrekt begrepsbruk, umiddelbar tilbakemelding og ikke minst problemløsning.»
"Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill."

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende?