La barnet ditt spille seg god i matte

Spillbasert læring er i vinden som aldri før. Med matematikkspillet Numetry gjør vi mattelæringen morsom og engasjerende. Med oss på laget har vi lærere og spillutviklere som deler mattekunnskap på barnas premisser. Numetry er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn.

Hvorfor matematikkspillet Numetry?

Vårt pensumtilpassede læringsspill er elsket av tusenvis av 4.–7. klassinger og deres lærere over hele Norge. Numetry er selvfølgelig forankret i læreplanen for 4.–7. trinn.

Gutt spiller Numetry på datamaskin
  • Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Elevene kan ikke skrive til hverandre inne i spillet. Les vår personvernserklæring her.
  • Barnet ditt kommer til å elske matte. Barna tar del i en spennende redningsaksjon i verdensrommet, der bare matematikkferdighetene deres kan redde dagen.
  • Hjelp underveis. Numetry har tale til tekst, hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna alltid kan fortsette læringen på egenhånd.
  • Alltid tilgjengelig. Læringen tar aldri slutt. Barnet ditt kan spille når og hvor som helst.

Lær matte gjennom spill

Advarsel: Barnet ditt kan bli hekta! For så gøy kan det være å lære. Numetry tar matte til astronomiske høyder. Send barna ut på sin egen læringsreise i verdensrommet, utallige varierte utfordringer venter!

lærer-viser-frem-numetry-til-barn

Ta læringen til neste nivå med Premium-medlemskap

Barnet ditt vil elske det!

  • Ingen bindingstid. Velg den planen som passer ditt barn og din familie best. Planene er fleksible, og det er selvfølgelig ingen bindingstid.
  • Mer spilling, større utbytte. Jo mer barnet spiller, desto mer mengdetrening, flere muligheter og mer mestringsfølelse får det.
  • Gøy og motiverende. I spillet møter barna artige figurer og en spennende historie. Dette gjør Numetry enda morsommere og motiverer til å fortsette læringen.

Numetry-brukerne er enige!

«Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.»
«Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.»
«Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.»

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende for barnet ditt?