La elevene spille seg gode i matte

Matematikkspillet Numetry byr på morsomt og engasjerende læringsinnhold basert på Fagfornyelsen, og er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Elevene blir motiverte og kommer til å elske det! Spillet er dessuten gratis til skolebruk.

Elevene storkoser seg og du blir favorittlærer.

Tallrik moro

Numetry sender barna på oppdagelsesferd til solsystemet Matema, og matematikkferdigheter bringer dem videre i galaksen!

Praktisk og nyttig

Spillet er tilpasset matematikkens univers på en god, intuitiv og visuell måte som bidrar til at barna selv ser nytteverdien.


Gratis for norske skoler

Numetry er gratis for alle norske skoler, og er forankret i læreplanen for 4.–7. trinn. Med oss på laget har vi lærere og spillutviklere.

Laget av lærere og spillutviklere

Bak Numetry står erfarne matematikklærere og dyktige spillutviklere, og med oss på laget har vi Norges superlærer Håvard Tjora. Vi skaper morsomme og moderne spillbaserte læringsløsninger. Først ut er matematikkspillet Numetry – myntet på barn mellom 8–12 år.

thumbnail

Morsomt og engasjerende læringsinnhold basert på Fagfornyelsen

Hundrevis av norske matematikklærere bruker i dag matematikkspillet Numetry for å skape begeistring, øke motivasjonen og lysten til å lære!

Jente spiller mattespillet Numetry i klasserom
  • Gratis for norske skoler. Numetry er gratis for alle norske skoler. Vi er her for deg.
  • Elevene kommer til å elske matte. Elevene tar del i en spennende redningsaksjon i verdensrommet, der bare matematikkferdighetene deres kan redde dagen.
  • Hjelp underveis. Numetry har tale til tekst, hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna alltid kan fortsette læringen på egenhånd.
  • Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Elevene kan ikke skrive til hverandre inne i spillet. Les vår personvernserklæring her.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetu

Lorem Ipsum

board

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem Ipsum

megaphone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. consectetur adipiscing elit. 

Lorem Ipsum

premium

Sign up for the full premium experience of Numetry for your class from the Fall of 2021.

Her er hva lærerne sier:

«Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.»
«Bra gjennomført spill. Til tross for at spillet er laget for at det skal være gøy, har skaperne også tatt hensyn til det vi lærere ønsker: korrekt begrepsbruk, umiddelbar tilbakemelding og ikke minst problemløsning.»
"Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill."
board
svein_thumbup_regular

Bli med å gjøre læring morsomt for barn over hele verden