Hjelp poden å knekke mattekoden

I en velkjent spillverden som engasjerer og motiverer, kan din lille hjerteknuser bli tallknuser. Mattekunnskap på barnas egne premisser!
thekla-alex

Lekser = skjermtid. Ja takk, begge deler!

Vårt pensumtilpassede læringsspill er elsket av tusenvis av 4.–7. klassinger og deres lærere – over hele Norge. Mestringsfølelse inkludert.

father-son-using-tablet-table -2
  • De kommer til å elske å lære matte. Takket være et spennende spillunivers fullt av mysterier og oppdagelser kommer mattelæringen til å gå som en drøm. Hjemme eller hvor som helst.
  • Hjelp når de trenger det. Numetry kommer med tilpassede oppgaver og hintfunksjoner som hjelper de videre når de står fast.
  • Barna er helt trygge. Vi beskytter barnets data og deler ingen informasjon til tredjepart. Spillerne kan bare kommunisere via forhåndsgenererte meldinger.
  • Alltid tilgjengelig. Læringen tar aldri slutt. Når du vil, hvor du vil.

Matematikk: tallenes grammatikk

Numetry tar matte til astronomiske høyder, og kommer med følgende advarsel: Barnet ditt kan bli hekta! For så gøy kan det være å lære. Send dem ut på sin egen læringsreise i verdensrommet, utallige varierte utfordringer venter!
father-daughter-laptop

Ta læring til neste nivå med Premium-medlemskap

Barnet ditt vil elske det!

Premium Membership

kids-using-technologies-living-room
  • I spillet kan barnet få belønninger som eksklusive kjæledyr, utstyr, skins og andre overraskelser. Dette gjør Numetry enda morsommere og mer motiverende til å fortsette læringen.
  • Jo mer barnet spiller, desto mer mengdetrening, flere muligheter og mer mestringsfølelse får det.
  • Velg den planen som passer din familie best. Fleksible og rabatterte priser. Søskenrabatt tilgjengelig.

Numetry-brukerne er enige!

«Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.»
«Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.»
«Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.»

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende for barnet ditt?

pt_BR