Spillet som gjør matte til lek

Numetry sender barna på oppdagelsesferd i eget romskip til det mystiske solsystemet Matema, og matematikkferdigheter bringer dem videre i galaksen!
alex_adriana.png

Vårt mål:

Å få barn over
hele verden til å

elske matte

Det oppslukende læringsspillet Numetry lærer barn mellom 9–12 år at matematikk kan være både nyttig og moro.

Helt uavhengig av hvilke ferdigheter de har fra før.

video-thumb
  • Engasjer barna med mattespillet Numetrys mystiske verden. De må løse små og store matteoppgaver for å redde en gruppe forvunnede astronauter, og kan vinne skins og utstyr på ferden videre.
  • Visualiserer og lar deg følge barnas faglige progresjon i sanntid, og du kan se hvordan de utvikler ferdighetene sine.

Vi er her for deg

thekla_parents_2

Foreldre

Ingenting er som å se barna oppleve mestring. Med skreddersydde oppdateringer rett i innboksen holder du deg i loopen og kan enkelt følge barnets faglige progresjon og ikke minst – se hvor de kunne trenge en hjelpende hånd

lina_teachers

Lærere

Overrask elevene dine med en helt annerledes læringsopplevelse. Mens barna redder astronauter og løser et intergalaktisk mysterium, kan du som lærer enkelt følge den faglige progresjonen i sanntid

kidsa1

Kidsa

Hvem har sagt at matematikk må være kjedelig? Gjennom en spennende reise til verdensrommet viser «Numetry» deg det både er nyttig og moro. På med romdrakta og hopp om bord på romskipet Magellan!

Numetry-brukerne er enige!

«Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.»
«Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.»
«Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.»

Klar for å gjøre matematikk gøy og motiverende?

pt_BR