La elevene spille seg gjennom pensum

Innovativt? Ja. Virkningsfullt? Garantert. Matematikk-spillet Numetry er adaptivt og forankret i læreplanen for 5.–7. trinn. Elevene blir motivert og kommer til å elske det! Spillet er dessuten gratis til skolebruk 🙂

Elevene storkoser seg. Du får full innsikt. Og blir favorittlærer.

adriana-playing

Tallrik moro

Numetry sender barna på oppdagelsesferd i eget romskip til det mystiske solsystemet Matema, og matematikkferdigheter bringer dem videre i galaksen!

lina&marius

Praktisk og nyttig

Spillet er tilpasset matematikkens univers på en god, intuitiv og visuell måte som bidrar til at barna selv ser nytteverdien.

lina

Alltid oppdatert

Du har full innsikt i elevens progresjon via et eget lærerpanel, og kan lage skreddersydde reiseruter for én eller flere elever.

Det beste fra to verdener

Bak Eduplaytion finner vi erfarne matematikklærere og dyktige spillutviklere. Vi skaper morsomme og moderne spillbaserte læringsløsninger for det norske og internasjonale konsument- og skolemarkedet. Først ut: matematikkspillet Numetry – myntet på barn mellom 9–12 år.

video_screenshot

Morsomt og engasjerende. Tilpasset læringsinnhold. Basert på Fagfornyelsen.

Hundrevis av norske matematikklærere bruker i dag matematikkspillet Numetry for å skape begeistring, øke motivasjonen og lysten til å lære!

jakob&mum_kitchen
  • De kommer til å elske matte. Elevene blir nå delaktige i en spennende redningsaksjon i verdensrommet, der bare matematikkferdighetene deres kan redde dagen.
  • Hjelp underveis ved behov. Numetry har tale til tekst, hintfunksjoner og gode forklaringer underveis, slik at barna alltid kan fortsette læringen på egenhånd.
  • Trygge omgivelser. Vi tar personvern på alvor. Med FEIDE-pålogging er elevens data sikret, og vi deler aldri personopplysninger med andre. Elevene kan heller ikke kommunisere med hverandre inne i spillet.
  • Alltid tilgjengelig. Numetry er – og forblir – gratis for skoler. Vi er her for deg.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetu

Lorem Ipsum

board

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem Ipsum

megaphone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. consectetur adipiscing elit. 

Lorem Ipsum

premium

Sign up for the full premium experience of Numetry for your class from the Fall of 2021.

Her er hva lærerne sier:

«Det var stor interesse for spillet. Alle, og det skjer ikke så ofte, var med og jobbet konsentrert. Tilbakemeldingene fra elevene var udelt positive.»
«Bra gjennomført spill. Til tross for at spillet er laget for at det skal være gøy, har skaperne også tatt hensyn til det vi lærere ønsker: korrekt begrepsbruk, umiddelbar tilbakemelding og ikke minst problemløsning.»
"Dette var rett og slett kjempemoro! Lykke til videre med spillet! De syntes det var stas å jobbe på denne måten. Det føltes mindre som skole og mer som spill."
board
svein_thumbup_regular

Bli med å gjøre læring morsomt for barn over hele verden

nn_NO