christmas-decor-3

Gaven som barnet kommer til å elske

Gi bort noe helt nytt denne julen! Mattespillet «Numetry» tar barna med på en spennende reise til verdensrommet der de lærer at matte både er nyttig og gøy.

Slik sikrer du deg årets julegave

1. Velg plan og bestill

For at barnet skal få tilgang til spilluniverset, trenger du bare å velge ønsket plan

2. Skriv ut og fyll inn

Når du har fullført registreringen, mottar du et fint gavekort med tilgang på e-post. Skriv ut, fyll inn navn og legg det i en konvolutt

3. Opplev gleden

Når gaven åpnes på Julaften. kommer barnet garantert til å ville starte læringen med én gang!

Se hva «Numetry»-brukerne sier

«Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.»
«Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.»
«Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.»

Gi bort noe helt nytt denne julen

Matematikkspillet «Numetry» gjør skjermtid til læringstid

  • Engasjer barna med matematikkspillet «Numetry»s mystisk verden. Her løser de små og store matteoppgaver for å redde en gruppe forsvunnede astronauter
  • Spillet er underholdende og moro fra første stund, Og det beste av alt, er at de ikke en gang tenker over at de lærer mens de spiller
  • Invester i barnets fremtid. Realfagskompetanse blir stadig viktigere og står helt sentralt for å kunne løse morgendagens utfordringer.

Læring gjennom spill

I dag spiller 8 av 10 barn og unge dataspill regelmessig.  Flere egenskaper ved spill gjør det til et utmerket vertkøy til bruk i læringen. Ved å gi matematikkspillet «Numetry» i julegave i år kan barnet leke og lære samtidig! Spillet passer for barn mellom 9–12 år, og er kompatibelt med alle PC-er, MAC og Chromebook.

xmas_svein

Sikre deg julegaven som både gir glede og livslang læring!

christmas_tree
nb_NO