[rev_slider alias="Home"]
FÅ SISTE NYTT OM SPILLBASERT LÆRING

FORELDRE ELSKER DET

lina
[what-parents-say]
svein
Erik

DET NYE OG OPPSLUKENDE LÆRESPILLET FOR BARN

«Numetry» er utviklet for barn fra 9 år og oppover – uavhengig av hvilke matematikkferdigheter de har fra før. De blir nå en del av mannskapet som skal redde en forsvunnet romfartsekspedisjon. Lekser, pugging og uendelige økter med nesen dypt ned i kladdeboken byttes ut med astronautdrakter og spenning i et pedagogisk spilleventyr.
«Numetry» er et trygt lærespILl der barna vil kjempe mot den interstellare krigsherren Aganak, møte Zusit-romvesen, utforske ukjente planeter og løse oppdrag for å finne de forvunnede astronautene til Envoy-ekspedisjonen.
For å fullføre hvert oppdrag på veien trenger de matteferdigheter som de tileigner seg gjennom en interaktiv lærespillopplevelse. Historien er utviklet av en erfaren historieforteller som har sørget for at det spennende universet kommer til live etter hvert som barna jobber seg gjennom oppdragene.

UTVIKLET AV INTERNASJONALE BRANSJEEKSPERTER

Håvard Tjora

Pedagog

Germán Barros

Lead Developer

Alberto Alves

Lead Artist

Kristoffer Hundershagen

CEO

HVA MAN FÅR

faktisk moro

Glem de gamle og trauste lærespillene

«Numetry» sender barnet ditt på en oppdagelsesferd til det mystiske solsystemet Matema der bare dine matematikkferdigheter kan redde dagen!

Ingen kompliserte oppsett

Sett deg tilbake og slapp av

Det er berre å opprette ein konto og barna kan på egenhånd trygt spille og lære uten at du trenger å gå inn og hjelpe de.

TILPASSET BARNAS NIVÅ

Det spiller ingen rolle hvilke ferdigheter barnet ditt har

I spillet er det forskjellige nivå, tale for tekst og matematiske tips og triks som gjør at de alltid vil føle seg engasjerte og motiverte til å fortsette læringen.

hold deg oppdatert

Følg den matematiske reisen

Via Foreldrepanelet kan du enkelt følge barnets faglige progresjon i sanntid og se hvordan de utvikler ferdighetene sine.

Foreldre elsker det

Houston, vi har ei løysing! Det er ikkje berre borna som liker eventyret i verdsrommet, foreldra som er igjen på Jorda engasjerast òg. Spelet er enkelt å bruke og treng ikkje å installerast eller settast opp. 

I kulissane bak spelet finn vi lærarar, spelutviklarar og erfarne historieforteljarar, som tilfeldigvis òg er foreldre. Numetry er designa for å gje born ei mestringskjensle gjennom interessante oppdrag som gradvis vert vanskelegare, men med grundig opplæring undervegs. Medan du er oppteken med ditt, vil dei unge håpefulle trygt utforske eit nyskapande spel der dei både vert underhaldt og lærer seg matematikk utan eingang å vere klare over det. 

 

 

slik fungera det

Numetry er tilgjengeleg med fleire forskjellige abonnement. Enten du vil prøve gratisversjonen, eller registrere deg for éin-, seks- eller tolvmånadarsplanen for å nyte full tilgang til solsystemet Matema, zusittane og ikkje minst den elleville Dr. Svein. Numetry kan garantere å stå til forventningane!

siste nytt
frå det
ytre rom

Lær meir om oss og matematikkspelet Numetry

LÆRINGSPLANER

Velg den planen som passer best for dere
discount-label

SPAR
72%

green_ribbon
[sc-plans]

kvifor prøve numetry

Ingen hokus-pokus
Ingen kompliserte oppsett. Det er berre å logge inn og borna kan på eigenhand trygt spele og lære utan at du treng å gå inn og hjelpe dei. 

Læring og moro til nye høgder
Gløym dei gamle pedagogiske spela med elendig grafikk og tynne historier. Med Numetry får dei unge astronautane ei rik speloppleving og eit oppslukande eventyr dei vil elske. 

Ein galakse fullt av spennande oppdrag
Det spelar ingen rolle kva for ferdigheiter barnet ditt har før ekspedisjonen startar. I spelet er det forskjellige nivå, tale for tekst og matematiske tips og triks som gjer at dei alltid vil føle seg engasjerte og motiverte til å fortsette læringa. 

Hald deg i loopen 
Dersom du vil følgje med på framgangen deira, kan du enkelt gjere dette via Foreldrepanelet der du kan spore matematikklæringa deira i sanntid og sjå korleis dei utviklar ferdigheitene sine vidare.

early bird-tilbod frå

nok 24/mnd

  • Full tilgang til alle oppdrag, skins og utstyr
  • Moglegheita for å tilpasse figuren din
  • Legg til og spel mot vener
  • Stadig nytt innhald og premiar
  • Motta bonus-innhald og utstyr
  • Tilgang til Foreldrepanelet

UTVIKLINGEN AV VERDENS BESTE MATEMATIKKSPILL ER STØTTET AV

HOLD DEG OPPDATERT PÅ UTVIKLINGEN AV SPILLET

Siste saker

nb_NO