Fordeler ved å bruke Numetry i klasserommet

Kategori

Innhold

Share on facebook
Share on linkedin

At digitale spill har kommet for å bli er en selvfølge, til flere foreldre og læreres store ergrelse. Mange unge bruker svært mye tid foran skjermen, engasjert i noe som for voksne ikke nødvendigvis fremstår som noe annet enn bortkastet tid.

Det sistnevnte har dog blitt motbevist flere ganger, blant annet av Medietilsynet. Det viser seg nemlig at spilling kan by på enorme fordeler, og at unge selv mener at de lærer svært mye ved hjelp av spill. Dette åpner opp for store muligheter for spill i skolesammenheng!

Mattespillet Numetry er utviklet av et sterkt team bestående av blant annet spillutviklere, grafiske designere og høyt kvalifiserte lærere. Et annet viktig element i etableringsfasen av spillet, var å involvere elevene selv! Slik har man klart å skape et mattespill som både lærere, foreldre og barn kan nytte godt av. Her er fire fordeler ved å bruke mattespillet Numetry i klasserommet.

Les også: Hvordan få barn til å like å lære

1. Engasjement

Tradisjonelle matteoppgaver er ikke akkurat kjent for å engasjere i klasserommet. Dette kan man løse ved å innføre Numetry som en del av undervisningen! Spillet motiverer elever som følge av rask belønning, kule design og spennende historier.

Spillet er bygget opp på en måte som gjør at elevene umerkelig pløyer seg gjennom pensum, noe som er en enorm fordel i et fag som matematikk. For elever som synes det kan være vanskelig å sitte rolig for å konsentrere seg om en matteoppgave, kan et spill som Numetry være en god løsning på problemet!

2. Trygghet

Teamet som står bak mattespillet består av erfarne og høyt kvalifiserte fagfolk. Med ansatte over hele verden har Eduplaytion utviklet et spill som treffer målgruppen, også fordi de har involvert skoleelever under utviklingen av spillet. I en jungel av spill å velge mellom, er Numetry et trygt og godt alternativ som vil bli en hit i klasserommet!

Les også: Hvordan holde barn trygge på nettet?

3. Variasjon

For noen elever funker det kjempebra å løse tradisjonelle matteoppgaver i klasserommet, men som med alt annet er det naturlig at man kan bli lei i lengden. Da er det et supert alternativ å introdusere et nytt og spennende spill for elevene sine!

I Numetry er man nødt til å løse matteoppgaver for å komme seg videre. Slik kan man også oppleve hvordan det er å anvende matematiske ferdigheter som man lærer på skolen på andre arenaer, noe som kan gi elever større motivasjon.

4. Eget tempo

Når man underviser for en klasse bestående av 30 elever er det usannsynlig at alle går gjennom enhver skoleoppgave i samme tempo. Dersom alle løser oppgavene sine på egenhånd, nøye fulgt opp av Numetry, vil ingen falle av som følge av at undervisningen ikke følger deres individuelle timeplan. Dette kan også fjerne presset fra elever som bruker lengre tid på å komme seg videre fra en oppgave til en annen.

Det er store gevinster å hente ved å gjøre matematikk så overkommelig som mulig for elevene sine. Spillet er skapt for å hjelpe til med dette. Vi er sikre på at også dine elever vil elsker mattespillet Numetry.

Prøv gratis på skolen i dag!

Se også: Håvard Tjora om Numetry sitt tette samarbeid med norske skoler 👇

«Numetry er på et helt annet nivå enn konkurrentene når det gjelder spillopplevelsen. Tegningene, lydene og det visuelle i oppgavene er gjennomført gode. Guttungen har lyst til å løse utfordringene for å se hva som skjer videre i fortellingen.»
«Som mor er jeg veldig opptatt av at slike spill må være pedagogiske og morsomme nok til at barna faktisk vil bruke dem. Her får jeg begge deler.»
«Som forelder opplever jeg at andre læringsspill ofte er trauste og ganske kjedelige. Dette spillet har jeg mer tro på fordi det engasjerer og ikke føles som skolearbeid for barna.»